WTA Championships Istanbul livestream: Serena Williams – Petra Kvitova

Serena Williams (WTA-1) neemt het in haar laatste poulewedstrijd van de WTA Championships op tegen Petra Kvitova (WTA-6) uit Tsjechië. De Amerikaanse, die al zeker is van de halve finales, treft in de vorm van Kvitova een speelster die een overwinning nog hard nodig heeft. Deze partij begint om 20.00 uur in Istanbul.

Kijk LIVE naar deze wedstrijd via Unibet TV. Nog geen account? Maak er gratis een aan op de website van Unibet en ontvang €50,- bonus.

Met haar twee overwinningen op rij van dit jaar, is Williams in totaal alweer twaalf wedstrijden op rij ongeslagen op de WTA Championships. Ze heeft echter nog een lange weg te gaan, wil ze het record van Martina Navratilova verbreken. Zij behaalde tussen 1983 en 1987 een reeks van 21 overwinningen op rij.

Of ze het record ooit zal verbreken is nog maar de vraag, Williams gaf namelijk aan dat het erg moeilijk is om je mentaal voor te bereiden op wedstrijden aan het einde van het seizoen. ”Het is niet makkelijk aan het eind van het seizoen, ik ben vermoeid en heb moeite om me mentaal op te laden. Ik doe er alles voor om te herstellen na afloop van de wedstrijd en hoop nog veel te winnen”, aldus de Amerikaanse.

Serena Williams begint ook als favoriet in haar derde partij op de WTA Championships. De 32-jarige Amerikaanse verloor namelijk nog geen enkele keer van haar acht jaar jongere opponent. Bookmaker Unibet heeft een overwinning van Williams gewaardeerd met een notering van 1.12, tegenover een quote van 6.00 op een overwinning van Kvitova.

Programma WTA Championships

Naast de partij Williams – Kvitova worden er op donderdag 24 oktober nog twee andere wedstrijden afgewerkt op de indoorbaan in Istanbul. De eerste wedstrijd van dag 3 gaat tussen Na Li (WTA-5) en Jelena Jankovic (WTA-8). Zij beginnen om 16.00 uur aan hun partij. Aansluitend verschijnen Agnieszka Radwanska (WTA-4) en Angelique Kerber (WTA-9) uit Duitsland op het toneel.

Uitslagen WTA Championships

Op woensdag 23 oktober stonden er weer drie wedstrijden op het programma in Istanbul. Topseed Serena Williams plaatste zich voor de halve finale via een 6-2 en 6-4 overwinning op Agnieszka Radwanska.

De Italiaanse Sara Errani is de eerste speelster die al zeker is van uitschakeling. Ze verloor ook haar tweede partij, ditmaal was Na Li te sterk: 6-3 7-6.

De verrassing van dag 2 kwam op naam van Jelena Jankovic uit Servië. De speelster die voor het eerst sinds 2010 weer uitkomt op het eindejaarstoernooi, was in straight sets te sterk voor Viktoria Azarenka: 6-4 6-3.

Wedden op tennis

Voor tennisliefhebbers maakt wedden op tennis het kijken van de wedstrijden een stuk spannender. Je hebt op deze manier immers zelf ook iets te winnen of verliezen. Maak gratis een account aan op de website van Unibet en ontvang € 50,- bonus!

Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste (Nederlandse) tennisnieuws